iš generatoriaus (korpuso) 3 laidai. Laidai laikėsi ant platmasės o viduje
buvo lūžę. Variklis puikiai vedasi, duodi gazo dusta ar užgesta kada nori.
laidus pasikeičiau- viskas ÈIKI (kaip Grikienis sako).
Gydytojai moterims pataria bent karta per metus pas ginekologa apsilankyti. Taciau "krutu" (su krutimis tai, zinoma, susije, bet ne tiesiogiai!) mechanikiu ju tarpe ne kiek nemazeja...Sigis rašė:... Mano patarimas visiems, - karta metuose, kaip ir automobiliui, i servisa, pas Gintara, ir vargo nematysite. Nebent patys esat kruti mechanikai.
Siandien gydytoju ekspertu komisija, susidedanti is Gintaro, Aloyzo, pagalbinio juodiems darbasm manes ir virsininko Renvio, isnarstem visa Vilmanto motora. Liga rasta ir pataisyta - uzsikises kuro filtriukas bake. Pas Vilmanta idetas papildomas filtriukas pries karbiuratoriu. Ir tas uzsikises. Isvada - Rokisky taip daznai pusto ir pripusto. Epikrize - Nuo nauju metu mesti pustyti.Reno rašė:Gydytojai moterims pataria bent karta per metus pas ginekologa apsilankyti. Taciau "krutu" (su krutimis tai, zinoma, susije, bet ne tiesiogiai!) mechanikiu ju tarpe ne kiek nemazeja...Sigis rašė:... Mano patarimas visiems, - karta metuose, kaip ir automobiliui, i servisa, pas Gintara, ir vargo nematysite. Nebent patys esat kruti mechanikai.
Panasi problema, Vilmantai, man buvo praejusia vasara (uzsivesdavo ir laisva eiga veike puikiai, startuojant - trauka dingdavo vos atplysus nuo zemes). Su Gintaru pakeiteme visa elektros sistema, deja... Priezasti (nepakankamas kuro tiekimas) issiaiskinau tik po 2-3 sav. eksperimentu. Apie istorija su "kriause" (ji man reikalinga, nes naudoju kitoki karbiuratoriu) jau esu rases.
Apie kuri filtru problemas Gintaras zino kuo puikiausiai. As pirmiausia tikrinciau kuro sistemos sandaruma. Zemoje temperaturoje skaidrios plastikines slangeles sukieteja ir per ju sujungimus i kuro magistrale pradeda siurbti ora!