Rinktines apranga
Forumo taisyklės
<< Adm.Kontaktai ir greitosios žinutės>>
<< Adm.Kontaktai ir greitosios žinutės>>
- Eligijus
- Pilotai
Aš storesnis, nors gal ir mažesnis, tik nežinau ar stipresnis.Sigis rašė:Nieks nesipyksta Mindaugai tiesiog noriu tureti tai ka uzsakiau. Jei nebuvo galimybes uzsakyti reikiamu dydziu, tai taip reikejo ir pasakyt. Buciau neuzsisakinejes. Dabar gi, pasitikrinau pagal paskutine lentele (180 L) - viskas ok. O paskui gauni 184L . Gal tikrai kazkam atiduota 180L, atsiliepkit, pasikeisim.Minde ppg rašė:Nesipykit lakunai, pasitrumpint eina tiek kelnes tiek svarkeli. Taip kad kelis litus dadesim ir viska susitvarkysim. Viskas bus ok.
Jeigu tau netiks,ir nuspręsi nenorėti- tai gal man tiks, tai tada gal
aš paimčiau. Aš pražiopsojau užsisakymo terminą , tai likau tik su noru.
Kas gimęs skraidyti niekada nešliaužios.
-
- Pilotai
- Susisiekti:
-
- Pilotai
Ok Eligijau, atsivešiu "primerkai" į Mingę, tik manau, jei nesi aukštesnis gerokai, tai storumas gali nepagelbėti , ale pabandysim. Nenorėti jau nusprendžiau nes užsidėjus švarką iš rankovių išlenda tik pirštų nagai .Eligijus rašė:Aš storesnis, nors gal ir mažesnis, tik nežinau ar stipresnis.Sigis rašė:Nieks nesipyksta Mindaugai tiesiog noriu tureti tai ka uzsakiau. Jei nebuvo galimybes uzsakyti reikiamu dydziu, tai taip reikejo ir pasakyt. Buciau neuzsisakinejes. Dabar gi, pasitikrinau pagal paskutine lentele (180 L) - viskas ok. O paskui gauni 184L . Gal tikrai kazkam atiduota 180L, atsiliepkit, pasikeisim.Minde ppg rašė:Nesipykit lakunai, pasitrumpint eina tiek kelnes tiek svarkeli. Taip kad kelis litus dadesim ir viska susitvarkysim. Viskas bus ok.
Jeigu tau netiks,ir nuspręsi nenorėti- tai gal man tiks, tai tada gal
aš paimčiau. Aš pražiopsojau užsisakymo terminą , tai likau tik su noru.
- Aloyzas Liaukus
- Mantas
- PUGA
- Susisiekti:
- svajoklis